Зінченко влаштував запеклу суперечку з партнером по Арсеналу: Артета провів виховну розмову

Переглядів 2561
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Зінченко влаштував запеклу суперечку з партнером по Арсеналу: Артета провів виховну розмову
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Google
Український захисник Арсенала Олександр Зінченко разом з партнером по команді Беном Вайтом влаштували перепалку після матчу 22 туру АПЛ проти Ноттінгем Форест (2:1).

Арсенал обіграв Ноттінгем Форест у вчорашньому поєдинку 22 туру АПЛ. Зінченко відзначився асистом. Зінченко в середині другого тайму зробив гольову передачу на Габріела Жезуса, але наприкінці зустрічі припустився помилки в епізоді з пропущеним голом.

Ноттінгем Форест наприкінці матчу організував гол, який прийшов з флангу Зінченка, а його партнер по команді Бен Вайт невдало зіграв проти нападника Форест Тайво Авонії.

Одразу після фінального свистка Зінченко та Вайт почали висловлювати претензії один одному. Головний тренер Арсенала Мікель Артета швидко погасив пристрасті та переговорив з Олександром, який залишився незадоволеним діями одноклубника.

  • 27-річний Зінченко провів у поточному сезоні 26 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.
  • Арсенал зіграв 22 поєдинки, набрав 46 очок і піднявся на друге місце в турнірній таблиці АПЛ. Відставання від лідируючого Ліверпуля, який має одну гру в запасі, становить два пункти.
  • 4 лютого Арсенал у 23 турі АПЛ спробує взяти реванш в Ліверпуля за поразку в 3 раунді Кубка Англії.