Зоря очолила УПЛ: луганці вирвали перемогу на останній хвилині гри з ФК Львів, продовжуючи йти без втрати очок

Переглядів 457
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Зоря очолила УПЛ: луганці вирвали перемогу на останній хвилині гри з ФК Львів, продовжуючи йти без втрати очок
Львів– Зоря. Фото: УПЛ
Після двох зіграних турів в активі підопічних Патріка ван Леувена шість набраних очок. Слідом за Ворсклою «чорно-білі» розібралися з ФК Львів, знову забивши три голи.

Сьогодні матчем Львів– Зоря стартував другий тур чемпіонату України. Вже на старті зустрічі суперники обмінялися забитими голами.

На 8-й хвилині Вантух скористався скидкою Імерекова після розіграшу стандарту і ударом з льоту відкрив рахунок. Чотири хвилини потому Бойко увірвався у карний майданчик Зорі і класно пробив в дальній кут – 1:1.

На початку другого тайму Нич вивів львів’ян вперед, та невдовзі Мишньов після пасу Крістіана відновив паритет, реалізувавши вихід сам на сам з воротарем – 2:2.

Матч впевнено наближався до свого завершення, коли Алефіренко, який за мить до того вийшов на заміну, ударом з нульового кута приніс Зорі другу перемогу поспіль.

Команда Патріка ван Леувена, набравши максимум очок у двох зіграних матчах, очолила турнірну таблицю. Компанію луганцям на вершині складає Верес, який сьогодні несподівано переміг Ворсклу (2:1), але має гіршу, ніж у Зорі, різницю забитих та пропущених м’ячів. 

Standings provided by SofaScore LiveScore