Зоря залишиться без головного тренера: Лалатович несподівано повідомив про свою відставку

Переглядів 1695
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Зоря залишиться без головного тренера: Лалатович несподівано повідомив про свою відставку
Ненад Лалатович. Фото: ФК Войводіна
Головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович подасть у відставку після нічийного результату в матчі п'ятого туру УПЛ із закарпатським Минаєм (1:1).

У неділю, 27 серпня, Зоря зіграла внічию з Минаєм (1:1) у п'ятому турі української Прем'єр-ліги.

На післяматчевій пресконференції головний тренер луганської команди Ненад Лалатович зізнався, що подасть у відставку.

«Я не виправдав очікування. Сам від себе також більше очікував. Дуже подобається мені українська ліга. Впевнений, якби одразу на зборах в нас було 20 гравців та ті два футболісти в центр поля – ми б виглядали краще. Були б краще готові до чемпіонату.

В п’яти матчах в нас дві нічиї, дві поразки та одна перемога. Напевно, піду з українського футболу. Буду розмовляти з президентом. В клубі я заробив три зарплати, але хочу показати, що я людина з великої букви. Я заберу тільки одну зарплату», – цитує сербського тренера клубна пресслужба.

  • Лалатович очолив Зорю 4 липня цього року. Відтоді під керівництвом серба команда провела шість поєдинків: одна перемога, дві нічиї та три поразки. 
  • Наступний матч Зоря проведе у четвер, 31 серпня, проти празької Славії в рамках раунду плей-оф відбору до Ліги Європи. У першому матчі підопічні Лалатовича поступилися з рахунком 0:2.