«Зорю стали більше шанувати»: Шахов підбив підсумки першої частини сезону УПЛ

Переглядів 378
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Зорю стали більше шанувати»: Шахов підбив підсумки першої частини сезону УПЛ
Євген Шахов. Фото: Зоря
Півзахисник Зорі Євген Шахов підбив підсумки першої частини сезону для луганської Зорі та проаналізував результати команди в УПЛ.

На думку футболіста, команда Зоря, яка є другою після Руху наймолодшою командою УПЛ (середній вік 23,8 року), прогресує від матчу до матчу. При цьому головною її проблемою є нестабільність у результатах.

«Ми маємо прогрес. Від гри до гри ми додаємо та вибудовуємо нашу гру. При цьому нам є над чим працювати. Насамперед над покращенням результатів. Я вважаю, що ми змарнували багато очок у матчах, де мали перемагати. За першу частину сезону можу нам оцінити сім».

Шахов заявив, що йому комфортно грати у Зорі, яка прагне у всіх матчах грати у домінуючому стилі.

«Зорю стали більше шанувати у чемпіонаті України. Це видно з матчів. Ми домінуємо практично у всіх іграх і навіть грандами граємо на рівних», – сказав Шахов в інтерв'ю клубній прес-службі.

Нагадаємо, що 32-річний Шахов приєднався до Зорі на правах вільного агента з клубу АЕК Афіни на початку цього сезону. Півзахисник провів за луганський колектив шість матчів, у яких забив два голи та зробив одну гольову передачу.