Анчелотті влаштував розбірки із суддею після матчу: тренера Луніна можуть дискваліфікувати

Переглядів 33658
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Анчелотті влаштував розбірки із суддею після матчу: тренера Луніна можуть дискваліфікувати
Карло Анчелотті. Фото: Google
Головний тренер мардідського Реала Карло Анчелотті залишився незадоволеним рішенням іспанського арбітра Маріо Мелеро Лопеса, який призначив пенальті у ворота Реалу.

Федерація футболу Іспанії відкрила дисциплінарний процес стосовно головного тренера мадридського Реала Карло Анчелотті, повідомляє AS. Причиною такого рішення стало висловлювання на адресу судді Маріо Мелеро Лопеса після поєдинку чемпіонату Іспанії з каталонською Жироною (1:1).

Епізод стався наприкінці поєдинку, коли був призначений пенальті у ворота мадридців після того, як м'яч влучив у Марко Асенсіо, який підняв руку. Суддя після перегляду VAR вказав на позначку, але варто зазначити, що справді не зовсім зрозуміло, куди саме влучив м'яч: в руку або в тулуб Асенсіо. А щодо одинадцятиметрового, то він був чітко реалізований Крістіаном Стуані, який у результаті вигриз нічию для каталонців. Карло Анчелотті назвав пенальті вигаданим.

Досвідченого італійського алленаторе можуть дискваліфікувати на строк від двох до чотирьох матчів. Відомо, що керівництво мадридського гранду планує оскаржити таке рішення, якщо воно таки буде ухвалено. До речі, остаточне рішення у цій справі буде ухвалено вже після мундіалю-2022.

До слова, німецький захисник мадридського Реалу Антоніо Рюдігер напередодні матчу п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів із Лейпцигом прийшов на прес-конференцію разом з головним тренером «вершкових» італійцем Карло Анчелотті. На заході всі звернули увагу на око футболіста, котрий ще має сліди нещодавнього зіткнення з воротарем збірної України та Шахтаря Анатолієм Трубіним.

Також Карло Анчелотті натякнув, чи можуть віддати Луніна в оренду взимку.

Нагадаємо, що, коли Тібо Куртуа відновлювався від травми, Андрій Лунін зіграв за Реал шість матчів. У цих поєдинках українець пропустив чотири м’ячі, а мадридці жодного разу не програли.

Окрім того, Лунін та Куртуа показали чудеса справжньої воротарської майстерності.