Арсенал зробив дружині Зінченка подарунок на день народження: заповнений стадіон від такого був у ейфорії

Переглядів 11549
Дмитро Котков Дмитро Котков
6 голосів
Арсенал зробив дружині Зінченка подарунок на день народження: заповнений стадіон від такого був у ейфорії
Влада Седан. Фото: SabaSports
Лондонський Арсенал виграв у домашньому поєдинку Ліги Європи із ПСВ Ейндховен. Переможним м'ячем у другій половині зустрічі відзначився швейцарець Граніт Джака.

20-го жовтня в рамках перенесеного матчу другого туру групового раунду Ліги Європи Арсенал у Лондоні зустрічався з нідерландським ПСВ Ейндховен. «Каноніри» перемогли в цій зустрічі з рахунком 1:0 завдяки голу Граніта Джаки на 70-й хвилині.

Ця перемога закріпила лондонців, які мають 12 очок в активі, на першому місці в групі А. Таким чином, Арсенал забезпечив собі вихід до плей-офф Ліги Європи.

Додамо, що український футболіст пропустив сьогоднішній матч Арсеналу в Лізі Європи з ПСВ, за який Олександр грав у сезоні 2016/2017. Українець відновлюється від травми литкового м’яза. Цього сезону Зінченко зіграв за Арсенал шість матчів, у яких відзначився одним гольовим пасом.

До речі, 20 жовтня відзначила свій 27-й день народження дружина Олександра Зінченка Влада Седан. Тому можна сказати, що перемога та вихід у плей-офф Ліги Європи стали подарунком для дружини українського футболіста.

Раніше також Олександр Зінченко привітав Владу Седан з днем народження. У своєму пості Зіна подякував дружині за найкращий подарунок, а саме за доньку Єву.

Зазначимо, що раніше автор переможного голу у матчі з ПСВ Граніт Джака висловився про Олександра Зінченка.