Аутсайдер Першої ліги переміг одного з лідерів УПЛ в серії пенальті: Колос сенсаційно вилетів із Кубка України

Переглядів 5432
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Аутсайдер Першої ліги переміг одного з лідерів УПЛ в серії пенальті: Колос сенсаційно вилетів із Кубка України
ФСК Маріуполь. Фото: ФСК Маріуполь
У середу, 23 серпня, відбувся матч 1/16 Кубка України між першоліговим ФСК Маріуполь та представником УПЛ Колосом. Поєдинок завершився з рахунком 2:2, а в серії пенальті виявився сильнішим ФСК Маріуполь.

ФСК Маріуполь провів вже третій матч в рамках Кубка України, обігравши розгромно ВАСТ (5:2), а потім пройшов у серії пенальті скромну Кудрівку (2:2, пен. 7:6). Для Колоса це перший матч у цьогорічному розіграші трофея.

Поєдинок розпочався бадьоро. Неочікувано представник Першої ліги повів у рахунку — за ФСК Маріуполь забив Ілля Зубков на 21 хвилині.

Колос майже одразу відігрався — відзначився забитим голом Антон Салабай через вісім хвилин.

На перерву футболісти пішли відпочивати за рахунку 1:1.

У другому таймі команди не могли завдавати завершального удару, який би приніс перемогу. Протягом другої половини гри ініціативою володів Колос, але дуже довго не міг втілити свою перевагу в гол.

Тому гра перейшла до екстратаймів. В кінцівці  першого екстратайму Мілько реалізував пенальті і вивів ковалівців вперед. Господарі поля залишилися в меншості в перерві між екстратаймами, адже Чернецький отримав пряму червону за суперечку з арбітром  щодо призначення пенальті.

Однак доля посміхнулася ФСК Маріуполь, адже вони теж отримали право на пробиття пенальті. Його реалізував Літюк на 115 хвилині.  Гра перейшла у серію пенальті.

У післяматчевій лотереї сильнішим виявився ФСК Маріуполь (5:4)

ФСК Маріуполь – Колос 2:2; пен. (5:4)

Голи: Ілля Зубков (21), Літюк (115) : Антон Салабай (29), Мілько (108)

Сьогодні відбудеться ще чотири поєдинки 1/16 фіналу Кубка України