«Бенфіка з Нуньєсом - це було не найкраще місце»: журналіст назвав чемпіонат, у якому міг виступати Яремчук

Переглядів 363
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Бенфіка з Нуньєсом - це було не найкраще місце»: журналіст назвав чемпіонат, у якому міг виступати Яремчук
Роман Яремчук. Фото: Бенфіка
Михайло Співаковський, відомий футбольний журналіст, вважає, що Роман Яремчук провів невдалий період кар'єри в Бенфіці і йому було б краще у Серії А.

Михайло Співаковський вважає, що Яремчуку було б краще грати у чемпіонаті Італії, а не Португалії.

«У Бенфіці не було манії щодо Яремчука. Це проблема вибору агентом клубу для гравця. Бенфіка з Нуньєсом - це було не найкраще місце для Романа. Мені здається, що він недостатньо швидкий і технічний для вінгера і недостатньо атлетичний для таргетмена. До нього був інтерес із Серії А. Там йому було б краще».

На думку Співаковського, Яремчук у Брюгге відчуває психологічні проблеми.

«У Португалії люблять такі профайли футболістів, як: Лукаку, Белотті, Довбик. Роман трохи не дотягує в плані своєї фізичної сили. Яремчук реально феєрив у Генті. Зараз у футболіста, як мені здається, є психологічні проблеми», - сказав Співаковський у подкасті телеграм-каналу ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Яремчук перейшов на старті минулої кампанії в Бенфіку за 17 мільйонів євро після чудового сезону в Генті (41 матч, 22 голи, 8 асистів).

За сезон у португальському клубі 29-річний українець не зміг проявити себе (44 матчі, 9 голів, 4 результативні передачі) і влітку минулого року перебрався в Брюгге за 16 мільйонів євро.

Поки що в новій команді в його активі 27 поєдинків, у яких він відзначився двома голами і трьома асистами.

X