Буде грати проти Ракицького: легіонер Зорі перейшов у турецький клуб

Переглядів 469
Андрій Піскун Андрій Піскун
1 голос
Буде грати проти Ракицького: легіонер Зорі перейшов у турецький клуб
Овусу Фримпонг. Фото: ФК Истанбулспор
Нападник луганської Зорі Овусу Раймонд Фрімпонг визначився із новим клубом. Ганський форвард продовжить кар'єру у чемпіонаті Туреччини у клубі Істанбулспор.

Істанбулспор оголосив про підписання Овуса Фрімпонга. Ганський нападник залишив Зорю безкоштовно і уклав трудовий договір із турецьким клубом на один рік.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Фрімпонга у 400 тисяч євро. Форвард опинився у Зорі у 2021 році, встиг зіграти за луганську команду 20 поєдинків, у яких забив чотири м'ячі.

20-річний Фрімпонг з початку військового вторгнення росії в Україну перебрався до німецького міста Гамбург, де шукав нову команду. Раніше форвард також виступав за ганські клуби Голд Кост та Депортіво Асоква.

На даний момент Істанбулспор посідає 18-е місце в турецькій Суперлізі, зазнавши двох поразок у двох стартових матчах. Відзначимо, що у чемпіонаті Туреччини за Адану Демірспор грає Ярослав Ракицький.

Зоря стартує в УПЛ 23 серпня матчем проти Ворскли. Нагадаємо, що луганський клуб вилетів із Ліги конференцій, поступившись за сумою двох матів Університаті (1:0, 0:3).