«Це більше, ніж можливо!»: у Франції обговорюють трансфер Маліновського до Марселя та називають дві причини, чому перехід відбудеться

Переглядів 875
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це більше, ніж можливо!»: у Франції обговорюють трансфер Маліновського до Марселя та називають дві причини, чому перехід відбудеться
Руслан Маліновський. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський близький до переходу у французький Марсель. Французькі ЗМІ називають варіанти, за яких провансальцям вдасться орендувати українця.

Хороші новини надходять з Аталанти для президента французького Марселя Пабло Лонгорії, який зробив українця Руслана Маліновського своїм зимовим пріоритетом, повідомляє видання BUT!OM. Український атакувальний півзахисник дійсно буде доступний провансальяцм на правах оренди, і за його перехід треба буде заплатити менше, ніж очікувалося.

«Прихильники Марселю із самого початку не зрозуміли чуток, які пов’язують їхній клуб із Русланом Маліновським. Причина не тільки в тому, що за 29-річним українським атакувальним півзахисником стежать великі клуби, особливо Прем'єр-ліги Англії», – пише журналіст Рафаель Нуе.

За його словами, називалася дуже висока сума трансферу за українця, а саме 18 мільйонів євро. На такі гроші претендувала Аталанта за трансфер Маліновського. Однак фокейці абсолютно не мають таких коштів та можливості виплачувати зарплатню, яка практикується в Англії.

За інформацією Foot Mercato, Маліновський може бути доступний Марселю на умовах оренди з правом викупу. Крім того, клуб з Бергамо вже вимагає набагато менше за перехід українця. Тому трансфер Маліновського в Марсель в січні цілком реальний. 

«Це більше, ніж можливо!», – додає журналіст Рафаель Нуе.

X