«Це повна маячня»: генеральний директор Дніпра висунув претензії Русолу і Ротаню

Переглядів 476
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Це повна маячня»: генеральний директор Дніпра висунув претензії Русолу і Ротаню
Андрій Стеценко. Фото: Google
Колишній гендиректор ФК Дніпро Андрій Стеценко розкритикував легенд клубу – Андрія Русола та Руслана Ротаня в контексті ситуації, в якій перебував клуб перед фінало ЛЄ 2015/16.

Стеценко назвав маячнею те, що перед фінальною грою з Севільєю Русол та Ротань з власної кишені купували форму.

«Ось уже стільки років говорять про те, що футболісти Дніпра за свої гроші купували футболки на фінал Ліги Європи проти Севільї. Це повна маячня. Я прочитав, що купували футболки для команди Русол і Ротань. Ще раз повторю, це маячня.

У нас на той час уже почалися фінансові проблеми. До цього футболісти були привчені до того, що гравці брали футболки і роздавали вболівальникам, родичам і багатьом іншим. Як з'явилися фінансові проблеми, футболісти перестали отримувати форму в тому обсязі, в якому вони звикли».

Також функціонер долав наступне.

«На фінал до Варшави команда приїхала з 2-3 комплектами форми. Грубо кажучи, раніше їм давали 20 футболок, а тепер – п'ять. Може, решту 15 довелося купити Русолу і Ротаню? Я можу цифри плутати, але суть у тому, що футболісти виходили на поле в тих футболках, які надав клуб - це 300 відсотків.

А що вони там купували – роздавати, дарувати чи ще щось. Може, ось це вони і купили за свої гроші, питань немає, але роздмухувати з цього, що клуб не забезпечив формою, яка вийшла у фінал ЛЄ – це маячня. Покличте Русола і Ротаня і поставте ще раз їм це питання», – сказав Стеценко для The Sport Dnipro Ukraine.

  • У червні 2018 року Дніпро офіційно позбавили професійного статусу. 
  • У 2019 році клуб припинив існування.