Динамо підписало універсального хавбека з Данії: вихованець ПСВ уклав з киянами угоду на п’ять років

Переглядів 760
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Динамо підписало універсального хавбека з Данії: вихованець ПСВ уклав з киянами угоду на п’ять років
Джастін Лонвейк. Фото: Динамо
Київське Динамо офіційно оформило трансфер півзахисника датського Віборга Джастіна Лонвейка. ЗМІ заявляють, що гравець коштував українському клубу близько двох мільйонів євро.

Гравець центрі півзахисту Лонвейк уклав з командою Мірчі Луческу контракт терміном на п’ять років. Про це повідомляє офіційний сайт Динамо.

Сума трансферу не відома, але ЗМІ заявляють, що кияни заплатили за 22-річного гравця два мільйони євро. Проте Transfermarkt повідомляє, що Лонвейк коштував один мільйон євро.

Нідерландець сурінамського походження може зіграти на багатьох позиціях у півзахисті. Футболіст може вийти на обох флангах, а також у центрі півзахисту, в опорній зоні і ближче до атаки.

Лонвейк є вихованцем ПСВ. З липня 2021 року був гравцем датського Віборга. У нинішньому сезоні провів за клуб 15 матчів у всіх турнірах, забив два голи і віддав дві результативні передачі. 

Виступав за збірні Нідерландів різних вікових категорій. Свого часу за талановитого гравця вели боротьбу Рома, Айнтрахт і Лідс. Transfermarkt оцінює його у 700 тисяч євро.

Раніше ми повідомляли про подробиці жеребкування Євро-2024.

X