«Для нього це була головна умова»: журналіст розповів, як Яремчука вдалося переконати перейти до Валенсії

Переглядів 1879
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Для нього це була головна умова»: журналіст розповів, як Яремчука вдалося переконати перейти до Валенсії
Яремчук у Валенсії. Фото: Валенсія
Стали відомі подробиці трансферу нападника збірної України Романа Яремчука до іспанської Валенсії. Українець гратиме за кажанів на правах оренди.

Ведучий ютуб-передачи «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів, що український форвард Роман Яремчук перед орендою у Валенсію не був впевнений, що матиме достатню кількість ігрового часу в іспанському клубі.

За словами журналіста, коли цей трансфер взагалі відбувався, то з Валенсією проблем не було. Наставнику «кажанам» Рубену Барасі українець підійшов за його профайлом.

«З Брюгге проблем теж не було, бо вони розуміють, що заплатили за Яремчука, здається, 17 мільйонів. Вони розуміють, що зараз його принаймні віддати кудись – це скоротити зарплатний кошторис. По-друге – це спробувати його засвітити в хорошому чемпіонаті, щоб хтось його, можливо, взимку за якісь гроші купив», – сказав Співаковський.

Також журналіст розповів наступні деталі стосовно переходу українського нападника:

«Він не був певен, що буде в цій команді грати. А для нього це була головна умова. Саме коли його вдалося переконати, що в тебе максимальні шанси мати в цій команді ігровий час і, можливо, почати сезон як основний форвард – тоді він дав своє добро. Щось за два дні до закриття європейського трансферного вікна», — додав Михайло.

  • Вчора Яремчук зіграв 65 хвилин у матчі Україна – Англія. Результативними діями нападник Валенсії не відзначився.
  • Вже 12 вересня українська збірна зіграє в Мілані з Італією.
  • Валенсія в наступному поєдинку зустрінеться з мадридським Атлетіко 16 вересня.