«Гол рефері зарахував абсолютно неправильно»: Лемпард прокоментував епізод з Миколенком

Переглядів 2947
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Гол рефері зарахував абсолютно неправильно»: Лемпард прокоментував епізод з Миколенком
Френк Лемпард. Фото: Google
Френк Лемпард після поразки від Борнмуту в матчі чемпіонату Англії висловився про сам поєдинок, а також прокоментував дії арбітра в епізоді з українцем Віталієм Миколенком.

12 листопада в поєдинку 16 туру АПЛ Борнмут на своєму полі приймав Евертон. За ліверпульську команду вийшов в основі український захисник Віталій Миколенко.

На 25 хвилині Борнмут вів у рахунку 2:0 після голів Маркуса Таверньє та Кіффера Мура. До слова, Мур забивав м'яч головою у ворота Евертона в момент зіткнення з Миколенком, який травмувався. Відео епізоду дивіться тут.

Як підсумок, Френку Лемпарду довелося міняти українця Віталія Миколенка на ірландця Шеймуса Коулмана у зв’язку з тим, що захисник збірної України отримав пошкодження. У другому таймі Борнмут знову забив після точного удару Джейдона Ентоні. Поєдинок завершився перемогою господарів з рахунком 3:0. 

Головний тренер Евертона Френк Лемпард прокоментував поразку від Борнмуту.

«Ми добре почали та контролював гру в перші хвилини матчу. Під час першого пропущеного м'яча була помилка, але Пікфорд виручав нас достатньо разів. Другий гол рефері зарахував абсолютно неправильно, гру потрібно було зупинити, нам про це сказали», – цитує Лемпарда BBC.

На даний момент Евертон з 14 очками в активі іде на 17 місці в турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч команда з Ліверпуля зіграє вже після мундіалю, а саме 26 грудня з Вулвергемптоном.