«Хлопці, а може на передову?»: арбітр, який вийшов з «Азовсталі», висловився на підтримку Павелка

Переглядів 4240
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Хлопці, а може на передову?»: арбітр, який вийшов з «Азовсталі», висловився на підтримку Павелка
Дмитро Кубряк та Андрій Павелко. Фото: Google
Український арбітр та нейрохірург Дмитро Кубряк, який потрапив у полон у Маріуполі та провів п'ять місяців у в'язниці в Оленівці, висловився з приводу ситуації навколо керівництва УАФ.

Кубряк був звільнений з полону в ніч на 22 вересня під час обміну, в результаті якого додому повернулися 215 захисників Маріуполя, які тримали оборону заводу «Азовсталь».

Арбітр дав свою оцінку щодо проведення віртуального Виконкому УАФ, який попередньо має відбутися 20 грудня.

«Невже заради того, щоб у розпал незавершеної війни, коли на передовій ведуться криваві бої за нашу Свободу, силовики у кращих традиціях часів Януковича, влаштовували «полювання на відьом», тиснули на політичних опонентів, а проти незгодних відкривали кримінальні справи, прикриваючись двома літерами: «ОП»? Хлопці, ви серйозно? А може на передову?».

Кубряк також звернувся до президента України з закликом не допустити перевороту в УАФ.

«Пане Президенте! Такі, як я, вижили та повернулися , аби Україна перемогла в цій війні і ніколи, чуєте, ніколи у нашій країні не відбувалися описані вище явища, які можливі тільки на території беззаконня, якою є російська федерація!», – написав рефері у Facebook.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X