«Хочу подякувати всім за зусилля та підтримку протягом двох років»: Ребром попрощався з Аль-Айном

Переглядів 1542
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Хочу подякувати всім за зусилля та підтримку протягом двох років»: Ребром попрощався з Аль-Айном
Сергій Ребров. Фото: Google
Український тренер Сергій Ребров спокійно та по-джентельменськи покинув пост головного тренера Аль-Айну, на прощання подякувавши всім представникам клубу за плідну співпрацю.

Сезон видався поганим, але спогади про працю в Аль-Айні загалом — чудові. Українець Сергій Ребров у своєму інстаграмі попрощався з Аль-Айном, написавши дуже виважений текст.

«Дякую всім в Аль-Айні за ці два сезони роботи. Ми пережили разом чудові та складні моменти, і я хотів би подякувати всім, хто пов’язаний з клубом — адміністрації, персоналу, гравцям та вболівальникам за всі їхні зусилля та підтримку протягом цих двох років, які ми провели разом.

Я бажаю всім в Аль-Айні всього найкращого і багато успіхів у майбутньому!» - написав Ребров на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, що напередодні  Ребров провів останній матч на чолі команди Аль-Айн. У фіналі Кубка Ліги з рахунком 1:2 його команда поступилася Аль-Шарджі.

Новим місцем роботи Сергія Реброва має стати національна збірна України. Про призначення легендарного динамівця новим тренером головної команди країни мають оголосити вже на цьому тижні. 

X