«ЛНЗ не веде жодних переговорів»: президент черкаського клубу спростував інформацію про тренера з УПЛ

Переглядів 1461
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«ЛНЗ не веде жодних переговорів»: президент черкаського клубу спростував інформацію про тренера з УПЛ
Юрій Вірт. Фото: ФК Верес
Президент ФК ЛНЗ Андрій Полтавець дав свій коментар стосовно можливого призначення головного тренера рівненського Вереса Юрія Вірта на пост керманича черкаського клубу.

Андрій Полтавець висловився щодо чуток про зацікавленість ЛНЗ до головного тренера Вереса Юрія Вірта. На його думку, ця інформація — неповага до тренерів, адже вже за тиждень Верес та черкаська команда будуть брати участь у перехідних матчах.

«Інформація, яку розповсюджують ЗМІ за тиждень до важливих матчів Вереса й ЛНЗ – щонайменше неповага до Ковпака, Вірта, черкаської та рівненської команди загалом».

 Також Полтавець спростував інформацію, що Вірт очолить ЛНЗ.

«Керівництво ЛНЗ не веде жодних переговорів і на 100% довіряє Олександру Ковпаку. Ми разом готуємось до вирішальних матчів за вихід в УПЛ», — цитує Полтавця прес-служба ЛНЗ.

Раніше ми повідомляли, що дружина наставника «червоно-чорних» Світлана Вірт анонсувала зміну головного тренера в народному клубі.

  • Потенційним наступником Вірта у Вересі називають Остапа Маркевича, але вболівальники рівненського клубу категорично проти його призначення.
  • Вірт очолив Верес влітку 2019 року. Під його керівництвом рівненський клуб виграв Першу лігу та провів два сезони в УПЛ.
  • Верес після 30 турів набрав 31 очко та фінішував на 13-й сходинці. Стикові матчі проти МФК Металург відбудуться 10 та 14 червня.
  • ЛНЗ зіграє за право потрапити в УПЛ у стикових матчах з Інгульцем. Ігри заплановані також на 10 та 14 червня.
X