Лунін проводить останні матчі в Реалі? Українець може стати частиною великої угоди

Переглядів 33990
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
8 голосів
Лунін проводить останні матчі в Реалі? Українець може стати частиною великої угоди
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал Мадрид
Голкіпер Реала та збірної України Андрій Лунін розглядається частиною потенційної угоди між королівським клубом та Челсі стосовно обміну воротарів.

Реал почав робити кроки, орієнтуючись на наступний сезон. Однією з позицій, на якій відбудуться зміни, є ворота, де Кепа Аррісабалага повернеться до Челсі, а Тібо Куртуа, як очікується, повністю відновиться від важкої травми. 

Лунін продемонстрував Карло Анчелотті як надійного воротаря, але насправді Флорентіно Перес віддає перевагу іншому профілю, щоб замінити бельгійця в майбутньому. Користуючись хорошими відносинами між білою командою та Челсі, вони пропонують обмін, який подобається обом, повідомляє E-Notícies en Català.

Цієї зими може Реал може обміняти Луніна на Роберта Санчеса. Хороша гра Луніна в Реалі викликала інтерес у різних команд вищого рівня. 

Ньюкасл є одним із тих, хто також хоче підписати його цієї зими. «Сороки» розглядають Андрія на заміну Ніку Поупу, який отримав травму.

  • У нинішньому сезоні Лунін зіграв за Реал  у всіх турнірах дев'ять матчів, в яких він пропустив шість м'ячів. У чотирьох зустрічах він залишив свої ворота недоторканими.
  • Контракт українського голкіпера з мадридцями розрахований до 30 червня 2025 року.