Марсель з заробленим Маліновським пенальті виграв у Клермона: команда українця наблизилася до ПСЖ

Переглядів 1630
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Марсель з заробленим Маліновським пенальті виграв у Клермона: команда українця наблизилася до ПСЖ
Руслан Маліновський. Фото: Марсель
Українець Руслан Маліновський вдало зіграв за Марсель в переможному для провансальців матчі з Клермоном. Український футболіст заробив важливий пенальті.

11 лютого в рамках 23 туру французької Ліги 1 Марсель на виїзді зіграв з Клермоном. Початок цього матчу було відкладено через сутички фанатів, а також дії поліції.

Українець Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі провансальців на цей поєдинок. Перед самою перервою українець заробив пенальті. Маліновський пробив штрафний і м’яч після його удару влучив у руку футболіста Клермона. Одинадцятиметровий чітко реалізував чилієць Алексіс Санчес. Як підсумок, Марсель виграв перший тайм з рахунком 1:0.

У другому таймі на 81 хвилині Санчес оформив дубль і це дозволило Марселю перемогти з рахунком 2:0. Що стосується Маліновського, то він зіграв повністю цей поєдинок.

Раніше ми повідомляли, що ПСЖ програв Монако з рахунком 1:3, а тому шанси Марселя поборотися за чемпіонський титул покращилися.

ПСЖ з 54 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції. Марсель з 49 балами та Монако з 47 очками посідають друге та третє місця. Також зазначимо, що 26 лютого Марсель та ПСЖ зіграють між собою в очному поєдинку чемпіонату Франції. У провансальців буде гарний шанс ще ближче наблизится до парижан у разі перемоги над ними.

X