«Мені це подобається»: тренер Арсенала висловився про перепалку Зінченка з одноклубником

Переглядів 1069
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Мені це подобається»: тренер Арсенала висловився про перепалку Зінченка з одноклубником
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Google
Головний тренер Арсенала Мікель Артета після матчу 22 туру АПЛ проти Ноттінгем Форест (2:1) прокоментував епізод, в епіцентрі якого опинилися Олександр Зінченко та Бен Вайт.

Арсенал обіграв Ноттінгем Форест у вчорашньому поєдинку 22 туру АПЛ. Зінченко в середині другого тайму зробив гольову передачу на Габріела Жезуса, але наприкінці зустрічі припустився помилки в епізоді з пропущеним голом.

Після фінального свистка Зінченко став учасником словесної перепалки з партнером по команді Беном Вайтом та головним тренером Мікелем Артетою.

Наставник Арсенала після матчу пояснив, у чому була справа. 

«Мені це подобається. Вони вимагають більшого один від одного. Вони не задоволені тим, як діяли, тому просто намагалися це вирішити. Стало трохи гаряче. Ми повинні були вигравати більш впевнено та не пропускати», – наводить слова Артети Football London.

  • 27-річний Зінченко провів у поточному сезоні 26 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.
  • Арсенал зіграв 22 поєдинки, набрав 46 очок і піднявся на друге місце в турнірній таблиці АПЛ. Відставання від лідируючого Ліверпуля, який має одну гру в запасі, становить два пункти.
  • 4 лютого Арсенал у 23 турі АПЛ спробує взяти реванш в Ліверпуля за поразку в 3 раунді Кубка Англії.