Миколенка відзначили за чудову гру проти Крістал Пелес: українець потрапив у символічну збірну 13-го туру АПЛ

Переглядів 1337
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Миколенка відзначили за чудову гру проти Крістал Пелес: українець потрапив у символічну збірну 13-го туру АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Лівий захисник Віталій Миколенко допоміг Евертону розгромно перемогти Крістал Пелес. Українець потрапив у символічну збірну АПЛ 13-го туру за версією BBC.

У матчі 13-го туру АПЛ Евертон приймав Крістал Пелес та переміг з рахунком 3:0. Миколенко з’явився у стартовому складі та виправдав довіру Лемпарда. Захист «ірисок» надійно відіграв у цій грі, а атака переграла оборону гостів та забила три м’ячі.

Миколенко взяв участь у другому голі своєї команди. Саме після удару лівого захисника, півзахисник Евертона Гордон зіграв на добиванні та закотив м’яч у порожні ворота.

Гру українця відзначили вболівальники «ірисок» та британські ЗМІ. Миколенко потрапив у символічну збірну 13-го туру АПЛ за версією BBC, де йому склали компанію такі гравці, як Голанд, Де Брюйне та Джака. Варто зазначити, що він єдиний гравець Евертона, який потрапив у цю збірну.

У цьому сезоні за Евертон українець відіграв 12 матчів. Миколенко виходив у стартовому складі «ірисок» в усіх іграх АПЛ.

Нагадаємо, що український лівий захисник перейшов до Евертона з київського Динамо за 23 мільйони євро взимку 2022-го року. Transfermarkt оцінює Миколенка в 18 мільйонів євро.