«Можливо, це йому зарахують»: президент Миная повідомив, чому Селезньов не побив бомбардирський рекорд УПЛ

Переглядів 787
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Можливо, це йому зарахують»: президент Миная повідомив, чому Селезньов не побив бомбардирський рекорд УПЛ
Євген Селезньов. Фото: ФК Минай
Президент закарпатського Минаю Валерій Пересоляк висловився стосовно ексфорварда «лисів» Євгенія Селезньова та його спроб побити рекорд УПЛ.

На рахунку форварда залишилось 117 голів у рамках української Прем'єр-ліги. Гравець мріяв побити рекорд за цим показником, але йому не вистачило шести м'ячів, щоб повторити досягнення Сергія Реброва та семи, щоб зрівнятися із Максимом Шацьких.

Пересоляк заявив, що сподівався на допомогу Селезньова для своєї команди, але війна все зіпсувала. Також президент «лисів» відзначив голи екснападника в прощальному матчі.

«На Селезньова були ще якісь сподівання на його допомогу. Можливо, початок війни все перекреслив. Але Женя молодець, він старався. Завершив кар'єру, у прощальному матчі поназабивав якихось голів, може це йому зарахують», – сказав Пересоляк в ефірі ютуб-каналу Football Manager.

  • 37-річний Селезньов виступав за Минай з липня 2021 року і провів у його складі 17 матчів, у яких забив один гол та зробив одну результативну передачу.
  • Востаннє футболіст виходив на поле в офіційному двобої 25 вересня минулого року.
  • Раніше ми повідомляли про те, що Євген стане заступником генерального директора Дніпра-1 Андрія Русола і відповідатиме у клубі за скаутинг.
  • Євген Селезньов завершив професійну ігрову кар'єру та на початку червня провів прощальний матч, у якому забив п'ять м'ячів.