Селезньов визначився з місцем роботи: журналіст повідомив, де буде працювати ексфорвард Миная

Переглядів 6094
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Селезньов визначився з місцем роботи: журналіст повідомив, де буде працювати ексфорвард Миная
Євген Селезньов. Фото: Минай
Один з найкращих форвардів Дніпра часів незалежності Євген Селезньов повертається до рідної гавані. Він буде працювати у системі дніпровського клубу.

Легендарний форвард-бунтар Євген Селезньов продовжить свою карʼєру в Дніпрі.  Мова про місто, де він буде працювати в структурі місцевого СК Дніпро-1.

Селезньову запропонували виконувати роль менеджера команди Олександра Кучера. Офіційною стане посада заступника виконавчого директора Андрія Русола. Про це повідомив, розмістивши допис на своїй сторінці в Телеграм,  блогер та журналіст Ігор Бурбас.

Робота в Дніпрі-1 стане першим місцем роботи Селезньова після завершення ігрової карʼєри. Його функціоналом в Дніпрі-1 буде селекція, в якій він і до цього допомагав клубу останнім часом, але неофіційно. 

  • 37-річний Євген Селезньов за час своєї  професійної кар'єри в Україні встиг пограти за Дніпро, донецький Шахтар, київський Арсенал, Минай та Колос.
  • За кордоном Селезньов відмітився іграми за турецькі Акхісарспор, Бурсаспор та Карабюкспор, іспанську Малагу та російську Кубань.
  • Цьогоріч, в березні, падник офіційно завершив кар'єру та зіграв свій прощальнтий матч.
  • Євген Селезньов входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.