«Не вистачило часу, аби дотиснути Колос»: Пономарьов прокоментував першу втрату очок Руха

Переглядів 2796
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Не вистачило часу, аби дотиснути Колос»: Пономарьов прокоментував першу втрату очок Руха
Віталій Пономарьов. Фото: ФК Рух
Матч четвертого туру УПЛ між Рухом та Колосом завершився бойовою нічиєю (1:1). Наставник львівського колективу Віталій Пономарьов поділився своїми думками щодо цієї гри.

Віталій Пономарьов вважає, що молодій львівській команді не вистачило досвіду, щоб не пропустити в першому таймі від Колоса, в якого переважну більшість складу складають досвідчені виконавці.

«Ми грали проти складного та досвідченого суперника. Водночас нам у першому таймі якраз не вистачило цього досвіду. Пропустили необов’язковий гол, помилились у захисті. Я дякую хлопцям за самовіддачу та хорошу гру у другому таймі».

Пономарьов задоволений другим таймом у виконанні свої підопічних. На думку наставника, Руху не вистачило часу, щоб дотиснути колос та перемогти опонентів.

«Але в другому таймі Рух грав краще, зрівняв рахунок. Старались довести цей матч до перемоги, але дещо не вистачило часу, аби дотиснути Колос. Хотіли розпочати матч агресивно, але у нас молода команда, тому такі моменти інколи не вдаються», — заявив Пономарьов для пресслужби львівського клубу.

  • Далі на команди чекають виїзні матчі 1/16 фіналу Кубка України.
  • Колос зіграє з ФСК Маріуполь, а Руху протистоятиме Скала 1911.
  • Обидва матчі відбудуться 23 серпня.