«Обіцяємо фанатам, що вони побачать команду іншого рівня»: керівництво Аль-Айна оцінило роботу Реброва

Переглядів 27035
Олександр Калінін Олександр Калінін
12 голосів
«Обіцяємо фанатам, що вони побачать команду іншого рівня»: керівництво Аль-Айна оцінило роботу Реброва
Сергій Ребров, фото: ФК Аль-Айн
В п’ятницю Аль-Айн, яким керує український тренер Сергій Ребров, завершив сезон у Про-Лізі, здобувши перемогу над Аль-Батаї (5:2), що дала змогу команді стати срібним призером чемпіонату ОАЕ.

Після гри Сергій Ребров подякував своїм гравцям за вдалий матч, який гарантував Аль-Айну друге місце і путівку у кваліфікацію Ліги чемпіонів АФК сезону 2024/25.

Взяв слово і член ради директорів «босса» Маджид Аль Овайс. Twitter-акаунт منبر العين (Al Ain Minbar) наводить цитату функціонера, який коротко підбив підсумки не надто вдалої для клубу кампанії і зробив анонс прийдешнього осіннього старту у груповому раунді Ліги чемпіонів АФК.

«Ми провели гарний сезон, але нам не пощастило. Завдяки зусиллям гравців ми сподіваємося, що ми доб’ємося успіху хоча б у Кубку ліги. В наступному сезоні команда буде грати у Лізі чемпіонів АФК. Ми обіцяємо вболівальникам, що вони побачать команду іншого рівня з більш якісними гравцями».

В поточному сезоні Аль-Айн брав участь у чотирьох турнірах:

  • чемпіонат – друге місце;
  • Кубок президента – фінал і програш Аль-Шарджі (1:1, 12:13 по пен.);
  • Суперкубок – програш Аль-Шарджі (0:1);
  • Кубок ліги – півфінал проти Аль-Насру (матчі пройдуть 17-го та 21-го травня).

Нагадаємо, що контракт Реброва з еміратським клубом спливає 30 червня. Спеціаліста називають головним претендентом на роботу в збірній України, а також грецькому Олімпіакосі.