«Павелко надзвонював ще до публікації в ЗМІ про обшуки»: Андріюк переповів розмову з очільником УАФ

Переглядів 1246
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Павелко надзвонював ще до публікації в ЗМІ про обшуки»: Андріюк переповів розмову з очільником УАФ
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Відомий журналіст Костянтин Андріюк розповів деталі телефонної розмови з очільником УАФ Андрієм Павелком, яка стосувалася обшуків в будівлі УАФ.

25 жовтня Андріюк повідомив, що Павелко по поверненні до України мають вручити підозру у корупції та відмиванні грошей УЄФА на будівництві заводу з виробництва штучних полів. Справа була передана до НАБУ та поліції.

Андріюк в інтерв'ю «ТаТоТаке» переповів деталі розмови з очільником УАФ, який з посиланням на джерела у правоохоронних органах підтвердив факт проведення обшуків в УАФ.

«Розмова тривала сім із половиною хвилин, із них п'ять – про російський слід. Пролунала фраза «Костя, вони тебе використовують». Я запропонував йому дати його точу зору. Він погодився.

Він говорив зі мною такими високопарними фразами. Та скажи: «Костя, давай з тобою поговоримо як чоловіки, домовимося, це можна, а це не можна.

По тому, що я бачу. для Павелка все дуже серйозно», – розповів Андріюк.

Нагадаємо, вчора Голосіївський районний суд міста Києва розпочав розгляд клопотання Офісу Генпрокурора щодо обрання запобіжного заходу Генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому. Сторона обвинувачення просить обрати для функціонера запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.