«Павелко витратив на мене 300 доларів»: Андріюк розповів про позови очільника УАФ проти журналістів

Переглядів 931
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Павелко витратив на мене 300 доларів»: Андріюк розповів про позови очільника УАФ проти журналістів
Андрій Павелко та Костянтин Андріюк. Колаж: FanDay
Журналіст Костянтин Андріюк вважає, що президент УАФ Андрій Павелко через суд прагне змусити журналістів замовчувати інформацію стосовно його діяльності.

Павелко за останні кілька тижнів подав два позови проти Андріюка, який вважається головним критиком керівництва УАФ та проекту Football Hub холдингу 1+1 Media.

Павелко прагне спростувати нібито недостовірну інформацію в статті, яка містить коротку довідку про всі судові справи, де фігурує очільник УАФ.

«Це якийсь такий сигнал, що, мовляв, ви ж типу пишіть менше про мене, або фільтруйте інформацію. Таким чином залякати в правовому полі, ні про що інше не говоримо, бо ми в правовій державі. Людина має право подати до суду, як тільки буде прийнятий цей позов будуть реагувати мої юристи, будемо вмикатися в цей процес. Я за правове рішення.

На 1+1 те що я маю, згідно з моєю інформацією, подано два позови. І що цікаво. Один з цих позовів повернутий назад адвокатам Павелка з приписом судді, що вони мають усунути недоліки, тобто вже позов криво складений. На мене вже пішло триста доларів, чи піде триста доларів, на 1+1?. Питання: хто платить ці гроші? Андрій Павелко чи УАФ? Якщо ці гроші платить УАФ?, то я тоді звертаюся до футбольної громади: «Ви усвідомлюєте на що витрачає гроші УАФ, замість того щоб розвивати футбол, вона судиться зі ЗМІ», – розповів Андріюк Football Hub.

Нагадаємо, сьогодні Печерський районний суд м. Києва відсторонив Павелка з посади президента УАФ до 17 березня.