«Приймаю правила гри»: Скрипник відреагував на чутки про роботу в Динамо

Переглядів 6241
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Приймаю правила гри»: Скрипник відреагував на чутки про роботу в Динамо
ВІктор Скрипник. Фото: ФК Ворскла
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник спростовує всі чутки, які останнім часом активно поширювалися в пресі про його можливий перехід в команди Динамо та Дніпро-1. Він вважає, що ці чутки є лише вигадками.

У своєму ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Спорт-Експрес», головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник пояснив усі деталі щодо чуток про його можливий відхід з команди після вибування з Ліги конференцій та нестабільного початку в УПЛ.

« Повірте, і 10% того, що писалося, не відповідає дійсності. Я приймаю це як належне, оскільки чутки і спекуляції у футболі йдуть із тобою рука об руку».

Скрипник наголосив, що не всі повідомлення, які з'являються в ЗМІ, є правдивими. Він також поділився тим, як його близькі реагують на такі чутки.

«Мене вже одружили без мене стільки разів! Про Динамо писали, Дніпро-1. ЛНЗ – останнє. Буває прокидаюся, читаю про себе таке, що мені родичі дзвонять і запитують: Це правда? Я кажу: «Шкода, але ні» або «Слава богу, що ні» (посміхається – прим. СЕ.).

В кінці Скрипник підкреслив, що ставиться до подібних «інформаційних бомб» з розумінням.

«Наш віце-президент Олег Вікторович виходив на публіку і говорив, що нічого і близько немає, про що писали. Люди живуть футболом і люблять його в нас. Хочуть сенсацію знайти. Я теж люблю сенсації. Коли про себе сенсації починаєш читати і дивуєшся. Я ніколи не злюся на це. Приймаю правила гри», — заявив наставник.

  • Скрипник працює з Ворсклою з літа 2022 року.
  • За підсумками минулого сезону посів п’яте місце в УПЛ та не зумів подолати другий кваліфікаційний раунд Ліги конференцій внаслідок поразки від шведського АІК (3:4 за сумою двох матчів)
  • Власне, як і цього року, коли полтавці вилетіли з тієї ж стадії того ж єврокубка, але від грузинської Діли (3:4 за обома поєдинками).
  • Угода Скрипника з Ворсклою чинна до літа 2025 року.