Реал Луніна готує сенсаційний трансфер: запальний грузин може замінити зіркового бельгійця

Переглядів 2263
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал Луніна готує сенсаційний трансфер: запальний грузин може замінити зіркового бельгійця
Хвіча Кварацхелія. Фото: Google
Грузинський футболіст Хвіча Кварацхелія може стати одноклубнком українського воротаря Андрія Луніна. Мадридці шукають заміну бельгійцю Едену Азару.

Мадридський Реал цікавиться вінгером італійського Наполі грузином Хвічею Кварацхелією. Про це повідомив журналіст Екрем Конур.

«Галактікос» активно стежать за 21-річним грузинським футболістом, який може стати потенційною заміною бельгійцю Едену Азару.

Відомо, що також слідкують за Хвічею Кварацхелією клуби АПЛ Ліверпуль та лондонський Челсі. Хоча сліл додати, що на даний момент Наполі не хоче продавати Кварацхелію в інший клуб.

Зазначимо, що в поточному сезоні Кварацхелія, який перейшов до Наполі в липні 2022 року, показує прекрасну результативнічть. У 17 матчах за неаполітанців грузин забив вісім м’ячів та зробив десять гольових пасів. Завдяки таким показникам Хвіча вже отримав прізвисько Кварадона на честь легендарного аргентинця Дієго Армандо Марадони.

Також Карло Анчелотті натякнув, чи можуть віддати Луніна в оренду взимку.

Нагадаємо, що, коли Тібо Куртуа відновлювався від травми, Андрій Лунін зіграв за Реал шість матчів. У цих поєдинках українець пропустив чотири м’ячі, а мадридці жодного разу не програли.

Окрім того, Лунін та Куртуа показали чудеса справжньої воротарської майстерності.

X