«Ребров не дружив з Леоненком»: батько наставника збірної України назвав улюбленого тренера свого сина

Переглядів 9024
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Ребров не дружив з Леоненком»: батько наставника збірної України назвав улюбленого тренера свого сина
Сергій Ребров. Фото:
Батько легендарного українського футболіста та тренера національної збірної України Сергія Реброва розповів хто був найулюбленішим тренером нападника та чи справді він товаришував з Леоненко.

7 червня УАФ призначила Сергія Реброва головним тренером збірної України, підписавши із 49-річним фахівцем трирічний контракт.

Станіслав Ребров назвав найближчих друзів екстренер Аль-Айну та згадав відомого експерта Віктора Леоненка.

«Найближчими друзями Сергія були Паша Шкапенко, який нещодавно помер, та Діма Парфьонов з Одеси. Ми з дружиною навіть із батьками Парфьонова потоваришували. Також Сергій неодноразово бував у гостях у Леоненка, але близько з ним не дружив, Віктор був старшим».

Також Станіслав розповів цікаву історію, яка пов’язана із метром тренерського цеху Валерієм Лобановським та назвав наставника, який був улюбленим у Сергія.

«Звісно, Валерій Васильович Лобановський. Про це можна й не питати. Я теж так вважаю.Сергій розповідав мені одну цікаву історію. У нього в кімнаті на базі Динамо було встановлено радіоапаратуру та антену. 

Він уже тоді активно займався радіоаматорством і в його кімнаті були розвішані призи, кубки, дипломи з радіоаматорства. Якось до нього в кімнату зайшов Лобановський, подивився на всі нагороди і каже: «Ого, навіть у мене не було стільки призів, як у тебе», — сказав Станіслав Ребров ексклюзивно для FanDay.net.

  • 12 червня збірна України на чолі із Ребровим зіграє благодійний товариський матч з Німеччиною у Бремені.
  • 16 червня команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
X