«Розмах на Бразилію, удар на Узбекистан»: уболівальники висміяли анонс матчу росії

Переглядів 1555
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Розмах на Бразилію, удар на Узбекистан»: уболівальники висміяли анонс матчу росії
Володимир Путін та вболівальники збірної РФ. Фото: колаж «Український футбол»
Російські футбольні чиновники продовжують ганьбитися та викликати сміх навіть у своїх співвітчизників. Черговим пропагандистом, який пробив дно, став генеральний секретар РФС Максим Митрофанов.

Дурень думкою багатіє. Інакше про рожеві мрії футбольних  функціонерів з РФ і не скажеш. Бо ж ті, незважаючи на тотальну міжнародну ізоляцію, все ще шукають можливості проведення товариських ігор для своєї національної команди. І не з будь якими суперниками, а з самими п’ятиразовими чемпіонами світу бразильцями!

Так генеральний секретар РФС Максим Митрофанов запевняє, що росія попри все зможе зіграти проти бразильців. Чиновник навіть анонсував проведення товариського матчу росії зі збірною Бразилії

«Ми ведемо переговори з бразильськими колегами. Я вважаю, що за певних обставин гра відбудеться.

Швидше за все, вже наступного року. Це залежить від багатьох обставин», – сказав Митрофанов в інтерв'ю Sport24.

Така заява Митрофанов на тлі попередніх товариських матчів росіян проти «супер потужних» збірних Киргизстану, Узбекистану, Іраку та Ірану викликала істерично-гомеричний сміх навіть у російських фанатів, які засипали соціальні мережі знущальними коментарями:

«Український футбол» відібрав найсмачніші:

«На Узбекистан грошей у 2024 вже не вистачить, максимум - збірна Медіаліги».

«Можна просто із Зенітом зіграти».

«Зіграють вони хіба що у ФІФІ».

«Ну якщо не в 24-му, то в 34-му. Та й взагалі Росія колись зіграє і з Бразилією, і з Англією, і з Німеччиною, і з багатьма іншими. Вічна загальмованість, відсталість, патологічна «історичність» не дозволяють Росії йти в ногу з часом. Амінь».

«Розмах на Бразилію, удар на Узбекистан. Приблизно так».

  • Через початок повномасштабної війни в Україні російський футбол опинився у тотальній міжнародній ізоляції
  • Відповідно до санкцій від ФІФА та УЄФА, російські клуби та національні команди не можуть брати участі у міжнародних змаганнях до закінчення війни.