Соболь отримав одну з найнижчих оцінок у складі Страсбура: українець дебютував за французьку команду

Переглядів 339
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Соболь отримав одну з найнижчих оцінок у складі Страсбура: українець дебютував за французьку команду
Едуард Соболь. Фото: Страсбур
Авторитетний портал статистики WhoScored поставив українському футболісту Страсбура Едуарду Соболю оцінку 6,0 за його дебютний матч у складі французької команди.

29 січня в рамках 20 туру французької Ліги 1 Страсбур на своєму полі зіграв з Тулузою.

Український захисник Страсбура Едуард Соболь дебютував за свою нову команду в цьому матчі. Наставник «синьо-білих» Матьє Ле Скорнет випустив українця на поле з перших хвилин.

Перша половина зустрічі завершилася внічию 1:1. На гол зіркового форварда Страсбура Кевіна Гамейро фіолетові відповіли точним ударом Тейса Даллінги. На 51 хвилині той же Даллінга оформив дубль та вивів гостей вперед. На 66 хвилині зустрічі було замінено Соболя на досвідченого Дімітрі Льєнара. Але це ніяк не вплинуло на рахунок – Страсбур програв на своєму полі з рахунком 1:2. Додамо, що у додатковий час було вилучено з поля лідера Страсбура Кевіна Гамейро.

Авторитетний портал статистики WhoScored поставив Соболю за цей матч оцінку 6,0. Це один із найнижчих балів у складі Страсбура. Оцінку 6,0 також отримав Мотіба, який вийшов на заміну. Нижче бали отримали тільки автор голу Гамейро (5,7) та воротар Селс (5,8).

Зазначимо, що у цьому сезоні Едуард Соболь зіграв за попередню команду Брюгге 14 матчів та відзначився одним голом.

Після цієї поразки Страсбур з 15 очками в активі знаходиться в зоні вильоту, а саме на 17 місці в турнірній таблиці французької Ліги 1. 

Наступний матч команда Соболя зіграє першого лютого з Ренном, який є суперником Шахтаря в плей-офф Ліги Європи.