«Той футболіст, який зможе за собою тягнути»: Циганик висловився про можливе повернення Ярмоленка до Динамо

Переглядів 14839
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
«Той футболіст, який зможе за собою тягнути»: Циганик висловився про можливе повернення Ярмоленка до Динамо
Ігор Циганик. Фото: Google
Коментатор Ігор Циганик поділився своїми думками щодо ймовірного повернення до Динамо екслідера команди Андрія Ярмоленка. Телеведучий впевнений, що повернення Ярмоленка зміцнить столичний гранд.

Все більше експертів та людей зі світу спортивної журналістики починають висловлювати впевненість у тому, що не сьогодні-завтра до Динамо має повернутися капітан національної збірної України Андрій Ярмоленко

Коментатор Ігор Циганик один з тих, хто вірить у повернення Ярмоленка до столиці України й те, що від цього переходу виграє насамперед Динамо.

«Ще місяці 3 назад говорив, що були перемовини і була узгоджена певна спільна позиція. Я думаю, що найближчим часом ми все дізнаємось і я даю великий відсоток, що Ярмоленко повернеться в Динамо. 

Чи потрібен він Динамо? Дуже потрібен! Він дуже потрібен цьому молодому і недосвідченому Динамо. Це той футболіст, який може за собою потягнути і показати приклад. Завжди повинні в команді бути такі гравці», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE.

  • Сезон 2022/2023 років Андрій Ярмоленко провів у Аль-Айні, де зіграв 33 матчі: 12 голів, 6 результативних передач;
  • До Об'єднаних Арабських Еміратів Ярмоленко перебрався в якості вільного агента в липні минулого року;
  • Трансферна вартість Ярмоленка за оцінкою  transfermarkt становить два мільйонів євро.