Турнірна таблиця УПЛ після шостого туру: Полісся у зоні Ліги чемпіонів і суттєве відставання Динамо

Переглядів 20736
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
Турнірна таблиця УПЛ після шостого туру: Полісся у зоні Ліги чемпіонів і суттєве відставання Динамо
Полісся – Оболонь. Фото: ФК Полісся
Поєдинком Рух – Металіст 1925 (1:1) у неділю, 3 вересня, завершився шостий тур української Прем'єр-ліги сезону 2023/24. Турнірну таблицю продовжує очолювати донецький Шахтар.

У неділю, 3 вересня, закінчився шостий тур чемпіонату України. Останній матч ігрового дня між Рухом та Металістом 1925 завершився нічиєю (1:1).

Сайт «Український футбол» пропонує вам ознайомитися з турнірною таблицею та результатами після чергового туру української Прем'єр-ліги.

Результати шостого туру УПЛ

Після матчів шостого туру УПЛ донецький Шахтар зберігає лідерство в турнірній таблиці. Житомирське Полісся відстає від команди Патріка ван Леувена на одне очко.

Третє місце займає криворізький Кривбас, який має рівну кількість очок з Рухом, проте володіє кращою різницею м'ячів. Також у львів'ян є гра в запасі.

П'ятірку закриває полтавська Ворскла, яка має по дев'ять очок з одеським Чорноморцем, але переважає їх за результатом в очній зустрічі та зіграла на гру менше.

Київське Динамо наразі знаходиться лише на 10 сходинці. Річ у тім, що команда Мірчу Луческу з шести турів наразі зіграла лише у трьох: дві перемоги та одна поразка.

Турнірна таблиця після шостого туру. Скриншот: УПЛ

На останньому місце наразі знаходиться закарпатський Минай Верес. Черкаський ЛНЗ попри нічию з віцечемпіоном України розташовується на 15-й сходинці, маючи рівну кількість очок з рівненським Вересом. Сам СК Дніпро-1 посідає 13 місце, маючи усього п'ять очок після чотирьох зіграних турів.

  • У п'ятницю, 15 вересня сьомий тур стартує матчем Металіста 1925 із Зорею. Гра розпочнеться о 18:30.
  • У суботу Чорноморець прийматиме Полісся, Шахтар зустрінеться з Оболонню, а на Олександрію чекає двобій з Минаєм. 
  • Недільні матчі розпочне поєдинок ЛНЗ з Рухом, далі Дніпро-1 гратиме з Колосом, а Верес поїде до Кривбасу.
  • У понеділок відбудеться заключна гра сьомого туру – Динамо прийматиме Ворсклу.