«У мене серце кров’ю обливається»: відомий ведучий розчарувався відношенням Ворскли до матчу з Ділою

Переглядів 707
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«У мене серце кров’ю обливається»: відомий ведучий розчарувався відношенням Ворскли до матчу з Ділою
Ворскла перед матчем із Ділою. Фото: Ворскла
Журналіст Сергій Болотніков звернув увагу на байдуже ставлення полтавської Ворскли до рівня трансляції матчу з грузинською Ділою у кваліфікації Ліги конференцій (2:1).

У четвер, 27 липня, полтавська Ворскла перемогла грузинську Ділу з рахунком 2:1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій. 

Журналіст Сергій Болотніков звернув увагу на рівень трансляції матчу, яку організувала полтавська команда.

«У мене серце кров’ю обливається, коли я бачу такі матчі. Можна нічого не робити, на телефон знімати й все одно люди будуть дивитися. Уявіть, якби це робилося по-людськи, для вболівальників».

Болотніков переконаний, що український футбол має великий нереалізований потенціал саме через подібне відношення.

«Мені здається, що потенціал нашого футболу є великий, бо в нас велика країна і багатьом людям це цікаво. Якщо такі речі робити з душею, то все може стати набагато краще», – сказав Болотніков в ютуб-програмі КДК.

  • Матч-відповідь між Ворсклою та Ділою відбудеться у четвер, 3 серпня, в Грузії та розпочнеться о 21:00 за київським часом.
  • Гра першого туру УПЛ між Ворсклою та Дніпром-1, яка мала відбутися 29 липня, перенесена на пізніший термін, через участь обох клубів в єврокубках.
  • Свій перший поєдинок у новому сезоні чемпіонату України команда Віктора Скрипника зіграє у неділю, 6 серпня, з львівським Рухом.