«У тій грі ми повністю переграли Динамо»: Пономарьов згадав принциповий матч проти столичного клубу

Переглядів 2169
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«У тій грі ми повністю переграли Динамо»: Пономарьов згадав принциповий матч проти столичного клубу
Віталій Пономарьов. Фото: ФК Рух
Головний тренер Руху U-19 Віталій Пономарьов висловився про протистояння його команди з Динамо. Саме між цими колективами ведеться боротьба за перше місце у чемпіонаті України U-19.

Головний тренер Пономарьов зазначив, що фактор впевненості відіграє ключову роль у таких протистояннях.

«Звичайно, що впевненість відіграє ключову роль. Навіть якщо взяти матч із Галатасараєм, то два швидкі м'ячі зіграли ключову роль для кінцевого результату. Перед матчем з Динамо було мало часу на відновлення, але, знову ж таки, я хлопцям завжди говорю що дуже важлива психологія».

Також Пономарьов вважає, що попри не достатній час для підготовки, його команда зможе гідно протистояла киянам.

«Дуже важливо навіть якщо мало часу на відновлення, щоб ми розуміли, що маємо вийти та зіграти на максимум своїх можливостей. Так і вийшло із Динамо. Я вважаю, що у тій грі ми повністю переграли Динамо з усіх аспектів. Знову ж таки психологія і впевненість у своїх силах, я їх цьому навчаю», - сказав Пономарьов.

Нагадаємо, молодіжка Руху на шляху до плей-офф пройшла два попередні раунди Юнацької ліги УЄФА, в яких обіграли польський Заглембе та турецький Галатасарай. Чемпіон України серед юнаків у польському місті Стальова Воля зіграє із ровесниками з Інтера (15:00).