«УЄФА ніколи не буде захищати Павелка»: джерело стверджує, що Шевченко отримав зелене світло, аби очолити УАФ

Переглядів 389
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«УЄФА ніколи не буде захищати Павелка»: джерело стверджує, що Шевченко отримав зелене світло, аби очолити УАФ
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Журналіст Костянтин Андріюк переповів деталі розмови Андрія Шевченка з екс-одноклубником по Мілану Звониміром Бобаном, який нині обіймає посаду в УЄФА.

Кілька тижнів тому з'явилося повідомлення, що Шевченко отримав дзвінок від Бобана, в якому хорват нібито відмовляв екс-тренера збірної України боротися за крісло президента УАФ.

Андріюк стверджує, що УЄФА має іншу точку зору з цього приводу.

«Я маю інформацію, що кілька днів тому Андрію Шевченку дзвонив Бобан. А це людина, яка має відношення до УЄФА. І він сказав Шевченку, що УЄФА ніколи не захищатиме Павелка, надсилатиме ці листи і лякатиме», – сказав Андріюк в ефірі YouTube каналу SportArena.

Нагадаємо, керівники УАФ скерували лист до УЄФА, в якому йде мова про можливе виключення України з футбольних інституцій, якщо держава напряму втручатиметься в футбольну сферу. 

Журналіст Ігор Циганик запевнив, що УАФ немає жодних доказів втручання держави у футбольні справи, намагаючись за будь-яку ціну залишитися при своїх посадах.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X