«Винищувач Max 16, як Вас нарекли динамівські вболівальники»: Суркіс поздоровив Шацьких з днем народження

Переглядів 859
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Винищувач Max 16, як Вас нарекли динамівські вболівальники»: Суркіс поздоровив Шацьких з днем народження
Максим Шацьких. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо та національної збірної Узбекистану Максим Шацьких сьогодні, 30 серпня, відзначає свій 45-й день народження. З цим святом його не забув привітати і президент столичного гранду Ігор Суркіс.

Ігор Суркіс добре пам’ятає скільки перемог його клубу приніс своїми голами узбецький форвард Шацьких, тому бос Динамо не міг не привітати Максима з його 45-річчям.

«За десять років, проведені в київському Динамо, Ви не тільки постійно утримували на високому рівні планку бомбардирських досягнень та приносили киянам перемоги та трофеї, а і заслужили своєю грою доволі критичну та перебірливу вболівальницьку любов та повагу.

«Винищувач Max 16», як Вас нарекли динамівські вболівальники», – зокрема йдеться у вітальному листі Ігоря Суркіса оприлюдненому пресслужбою Динамо

  • Максим Шацьких грав за Динамо з 1999 по 2009 рік. За цей час він зіграв  у біло-синій футболці 328 матчів: 141 гол, 18 результативних передач.
  • Окрім Динамо, Шацьких також виступав за київський київський Арсенал, Говерлу, одеський Чорноморець, російські Союз-Газпром Іжевськ, Ладу з Тольятті, Калінінградську Балтику, Сокіл Саратов, Енергію Волзьк та казахську Астану.
  • Шацьких закінчив професійну кар'єру у 2016 році.
  • З літа 2022 року Максим Шацьких обіймає посаду головного тренера Пахтакора.