«Все закінчилося добре»: реакція Луніна на перемогу Реала над Атлетіком

Переглядів 1052
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Все закінчилося добре»: реакція Луніна на перемогу Реала над Атлетіком
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер Реала та національної збірної України Андрій Лунін прокоментував підсумок поєдинку 30 туру іспанської Ла Ліги проти Атлетіка з Більбао (2:0).

Героєм себе не вважає. Андрій Лунін, коментуючи перемогу Реала над Атлетіком із Більбао в 30 турі Ла Ліги (2:0), фокусуватися на своєму кліншиту не став.  

«Ми зіграли добре. Ми знали, що нам протистоятиме сильний суперник, фіналіст Кубка Іспанії. У них є хороші гравці, і вони швидко грають попереду, тому ми добре підготувалися. На щастя, мені вдалося відбити удар Іньякі Вільямса, це моя робота. Слава богу, все закінчилося добре.

Завжди простіше перемогти, коли ти не пропускаєш голи. Ми завжди хочемо зберегти ворота «сухими», – сказав Лунін у коментарі клубній прес-службі Реала. 

  • Реал після 30 турів має в активі 75 очок і одноосібно посідає першу сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, становить вісім пунктів.
  • У наступному турі, 13 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Мальорки (19:30).
  • Лунін у нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 24 іграх у всіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, 11 поєдинків «на нуль».