«Я переїду тебе на тракторі»: Поворознюк погрожує військовому – відео

Переглядів 2862
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Я переїду тебе на тракторі»: Поворознюк погрожує військовому – відео
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Президент футбольного клубу Інгулець Олександр Поворознюк потрапив у чергову скандальну ситуацію, адже він погрожував людині у військовій формі.

У телеграмі шириться відео, де одіозний президент ФК Інгулець посеред поля вступив у суперечку з людьми. Поворознюк під час відео погрожує переїхати особисто чоловіка трактором, якщо той стане хоч ногою на поле. 

З відео можна зрозуміти, що люди просять піти Поворознюка з поля, він же заявляє, що земля орендована по закону і жорстко сперечається з опонентами.

▶️Переглянути відео про чергову скандальну ситуацію за участі Поворознюка можна за ПОСИЛАННЯМ

Нещодавно у мережі розгорівся чималий скандал після того, як продакшн телеведучого Юрія Горбунова виграв тендер вартістю 33 мільйони гривень на зйомку серіалу «СМТ Інгулець». У цьому серіалі міг бути фермер, який керує усім. Багато хто, і небезпідставно, вважає, що його прототипом став аграрій та президент Інгульця Олександр Поворознюк.

  • У дебютному турі Першої ліги сезону 2023/24 Інгулець приймав СК Полтава. Команда з Кіровоградщини розгромила полтавців (5:0), а героєм поєдинку став півзахисник Олександр Козак.
  • Востаннє команда Олександра Поворознюка грала у Першій лізі в сезоні 2019/2020, коли посіла третє місце та вийшла в елітний дивізіон.
  • Сьогодні Інгулець зіграє у другому попередньому раунді Кубка України проти запорізького Металурга.