«Як відповідати на той брєд?»: Поворознюк відреагував на звинувачення Гордона стосовно фінансування Інгульця

Переглядів 12342
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
«Як відповідати на той брєд?»: Поворознюк відреагував на звинувачення Гордона стосовно фінансування Інгульця
Олександр Поворознюк. Колаж: Український футбол
Президент Інгульця Олександр Поворознюк відповів на закиди журналіста Дмитра Гордона стосовно заборгованостей по зарплаті перед гравцями молодіжної команди.

26 липня відомий український журналіст Дмитро Гордон зачитав анонімний лист від нібито гравця молодіжної команди Інгульця. Футболіст скаржився на заборгованості по зарплаті та погане відношення з боку президента клубу Олександра Поворознюка. 

«Спочатку розписались, бо нам затримували на три місяці зарплату, думали виплатять. Потім почалися розмови, що ми погано граємо і йому не подобається. Він сказав: «Виграєте ‒ віддав все». Ми виграли й нічого. Потім сказав, що недостатньо і потрібно ще виграти».

Зі слів неназваного гравця молодіжної команди Інгульця, якого процитував Гордон у етері ютуб-каналу «В гостях у Гордона», борги по зарплаті та преміальним Поворознюк так і не закрив.

«Виграли через раз. Він каже: «Окей, тільки віддам готівкою, розпишетеся у відомостях». Я хлопцям казав, що не треба, але всі підписали і я в кінці теж. У підсумку: підписи у відомостях стоять, а зарплату ніхто так і не побачив, бонуси теж».

Повідомляється, що близько 20 футболістів молодіжної команди Інгульця не отримали зароблених грошей.

«А коли ми сказали, що розриваємо контракт і недограємо, то він сказав: «Окей, але платіть відступні». У підсумку ми дограли та роз'їхалися, бо сума розриву контракту була космічною. Потім він мені документи не хотів віддавати. Людей 20 з молодіжки у всій цій історії постраждали».

4 липня Гордону відповів сам Поворознюк. Власник клубу заперечив слова журналіста та заявив, що Інгулець чи не єдиний клуб в Україні, де немає затримок по зарплаті. 

«Як відповідати на той брєд? Щоб люди розуміли, Інгулець це один з небагатьох клубів, де зарплата вчасно, а преміальні видаються відразу після гри. На цю тему можете взяти інтерв'ю у головного тренера Інгульця Владислава Лупашка і він вам все розповість», ‒ сказав Поворознюк в інтерв'ю для власного ютуб-каналу.