«Яремчук має ментальну проблему»: невтішний прогноз для Брюгге від екс-футболіста збірної Бельгія

Переглядів 473
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Яремчук має ментальну проблему»: невтішний прогноз для Брюгге від екс-футболіста збірної Бельгія
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Брюгге Романа Яремчука має дуже мало шансів на прохід Бенфіки до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Так вважає екс-вінгер національної збірної Бельгії Томас Шатель.

Брюгге українця Романа Яремчука у середу, 15 лютого, зіграє в першому домашньому матчі проти Бенфіки в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Томас Шатель вважає, що бельгійський клуб має мало шансів пройти далі.

«У матчі проти Юніона Брюгге виглядав краще, ніж із Антверпеном. Команда поступово додає, проте їй ще доведеться пройти довгий шлях, щоб повернутися до колишньої форми. Я не думаю, що Брюгге пройде Бенфіку, тому що вони не створюють достатньо небезпеки».

На думку експерта, слабкою ланкою Брюгге є Яремчук, який не може вразити ворота своїх суперників уже десять матчів поспіль.

«Яремчук має ментальну проблему. Український нападник абсолютно не проявляє себе. Що робитиме Паркер? Чи зможе зіграти Ютгла після двох тижнів відсутності? Має статися диво», – сказав Шатель у коментарі Het Belang Van Limburg.

Зазначимо, що 27-річний Яремчук у поточному сезоні провів за Брюгге 22 матчі у всіх турнірах, у яких забив два голи та віддав дві результативні передачі.

X