«Закінчилася пародія»: Леоненко відреагував на поразку Динамо у Лізі конференцій

Переглядів 4767
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
«Закінчилася пародія»: Леоненко відреагував на поразку Динамо у Лізі конференцій
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував результат першого поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій команди Мірчі Луческу проти Аріса (0:1).

Віктор Леоненко в притаманній собі манері – в’їдливо і ницо, відреагував на поразку свого колишнього клубу у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

«Ну, що сказати - бенефіс Сироти. З-під нього могли два забити. У результаті м'яч влучив йому в обличчя. Ярмоленко на 89-й хвилині пробив у руки воротареві.От, що ми за 95 хвилин зробили?

Навіщо мучити себе та вболівальників? Півтори години ось просто взяли та викинули. Закінчилася пародія», – заявив у своєму Telegram-каналі Леоненко.

  • Матч-відповідь Динамо – Аріс пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Головним суддею поєдинку-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Динамо (Київ, Україна) –  Аріс (Салоніки, Греція) буде 34-річний австрієць Себастьян Гішшамер.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина).