Зінченко отримав одну з найкращих оцінок у складі Арсеналу: «каноніри» здобули важливу перемогу в АПЛ

Переглядів 4487
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко отримав одну з найкращих оцінок у складі Арсеналу: «каноніри» здобули важливу перемогу в АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Google
Олександр Зінченко отримав оцінку 7,1 за переможний матч проти Вулвергемптону. Краще бали у складі Арсеналу отримали тільки Мартін Едегор, Габріел Жезус, Бен Вайт та Ерон Рамздейл.

12 листопада в рамках 16 туру Прем’єр-ліги Англії Вулвергемптон на своєму полі грав з Арсеналом. Перший тайм завершився внічию 0:0. А у другій половині зустрічі норвезький півзахисник «канонірів» Мартін Едегор оформив дубль, що дозволило Арсеналу перемогти з рахунком 2:0.

Український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко вийшов на поле у стартовому складі і зіграв майже весь матч. Головний тренер лондонців Мікель Артета замінив українця на Седріка Суареша на 90 хвилині, коли вже було зрозуміло, що Арсенал здобуде перемогу на стадіоні «Молінью».

АПЛ. 16 тур

Вулвергемптон – Арсенал – 0:2 (0:0)

Голи: Едегор, 55, 75.

Олександр Зінченко від портала статистики WhoScored отримав за цей поєдинок оцінку 7,1. Це один з найкращих балів у складі лондонців. Вище оцінки отримали тільки автор дублю Мартін Едегор (8,4), форвард Габріел Жезус (7,4), захисник Бен Вайт (7,2) та воротар Ерон Рамздейл (7,2).

Українець Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал дев'ять матчів, у яких він відзначився одним гольовим пасом. 

Вулвергемптон після цього матчу з десятьма очками в активі іде на двадцятому місці в турнірній таблиці АПЛ. В Арсенала на даний момент 37 очок і лондонська команда лідирує в чемпіонаті Англії. У другого Манчестер Сіті, який сенсаційно програв Брентфорду (1:2), 32 бали.