Евертон розгромно програв Борнмуту: відома оцінка Миколенка за матч

Переглядів 3878
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Евертон розгромно програв Борнмуту: відома оцінка Миколенка за матч
Віталій Миколенко. Фото: Google
Український захисник Віталій Миколенко розпочав у старті матч АПЛ з Борнмутом, але через травму був замінений у першому таймі. Українець отримав такий же бал, як і голкіпер «ірисок» Джордан Пікфорд.

12 листопада в поєдинку 16 туру АПЛ Борнмут на своєму полі приймав Евертон. За ліверпульську команду вийшов в основі український захисник Віталій Миколенко.

На 25 хвилині Борнмут вів у рахунку 2:0 після голів Маркуса Таверньє та Кіффера Мура. До слова, Мур забивав м'яч головою у ворота Евертона в момент зіткнення з Миколенком, який травмувався. Відео епізоду дивіться тут.

Як підсумок, Френку Лемпарду довелося міняти українця Віталія Миколенка на ірландця Шеймуса Коулмана у зв’язку з тим, що захисник збірної України отримав пошкодження. У другому таймі Борнмут знову забив після точного удару Джейдона Ентоні. Поєдинок завершився перемогою господарів з рахунком 3:0. 

За підсумками поєдинку портал статистики WhoScored поставив Миколенку оцінку 5,8. Такий же бал отримав вортар Евертону Джордан Пікфорд. Це найнижчі оцінки у складі ліверпульської команди.

Додамо, що Евертон програв Борнмуту два матчі поспіль з загальним рахунком 1:7. Нагадаємо, що восьмого листопада в рамках третього раунду Кубку Англійської ліги Борнмут на своєму полі виграв у Евертона з рахунком 4:1. У тій зустрічі на голи Лоу, Станісласа, Маркондеса та Ентоні колектив з Ліверпуля відповів точним ударом Грея. У тому поєдинку Віталій Миколенко не брав участі, тому що Френк Лемпард вперше в сезоні не включив захисника збірної України до заявки Евертону на поєдинок. Після матчу фанати писали, що українця варто ставити в склад.

На даний момент Евертон з 14 очками в активі іде на 17 місці в турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч команда з Ліверпуля зіграє вже після мундіалю, а саме 26 грудня з Вулвергемптоном.