Едмар зазнав 10 поразки на чолі Металіста 1925: Олександрія мінімально переграла харків’ян

Переглядів 791
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Едмар зазнав 10 поразки на чолі Металіста 1925: Олександрія мінімально переграла харків’ян
Радість гравців Олександрії. Фото: УПЛ
Олександрія здобула другу поспіль мінімальну перемогу на старті нового чемпіонату Української Прем’єр-ліги. Слідом за Кривбасом, хлопці Руслана Ротаня подужали Металіст 1925.

І сонце впало за горизонт, переставши люто смалити, і повітряну тривогу, що кошмарила всю Україну відмінили, але гравці Олександрії та Металіста 1925, які понад годину просиділи в укритті, через небезпеку ракетної атаки, розпочали очну зустріч максимально мляво.

До 38 хвилини гри команди спромоглися завдати лише два удари на двох: обидва постріли були в активі гравця Металіста Ростислава Русина. Обидва холості.

А як потрібно стріляти влучно, партнерам по команді на тій таки хвилині показав Артем Шулянский: він виявився найспритнішим у штрафній суперника після подачі кутового й скориставшись незлагодженістю захисників Металіста 1925 заштовхав м’яч в сітку.  Друга грав в новому чемпіонаті – другий гол для 22-річного півзахисника.

На тому команди й у пішли на відпочинок.

По перерві гра стала жвавішою, але не результативнішою. Господарі поля намагались нагнітати, але щоб виділити бодай один гострий момент, потрібно переглядати гру в повторі.

Зрештою, поєдинок в Олександрії, що завершився аж за десяту вечора, підсумувала мінімальна перемога команди Руслана Ротаня. Після цієї поразки безвиграшна серія Металіста 1925 в УПЛ триває 5 поєдинків: 2 нічиї та 3 поразки. А тренер синьо-жовтих Едмар святкує сумний увілей – десяту поразку на чолі Металіста 1925.

▶️ Огляд поєдинку Олександрія – Металіст 1925 дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Українська Прем’єр-ліга. Третій тур

Олександрія – Металіст 1925 1:0 (1:0)

Голи: Шулянский, 38.

  • В третьому турі Олександрія зіграє на виїзді проти Шахтаря. Гра запланована на 14 серпня. Початок о 17:00.
  • Металіст після візиту до  Олександрії поїде в гості до київського Динамо. Поєдинок відбудеться 13 серпня. Початок о 19:00.