«Команда відчуває стрес»: Йовічевич розповів про мікроклімат в Шахтарі на заключній стадії чемпіонату

Переглядів 1237
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Команда відчуває стрес»: Йовічевич розповів про мікроклімат в Шахтарі на заключній стадії чемпіонату
Ігор Йовічевич. Фото: Google
Наставник Шахтаря прокоментував складну гру проти Вереса в 27-му турі УПЛ. Привітав гравців з перемогою та розповів про психологічну нестабільність в колективі.

Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевич підбив підсумки матчу проти рівненського Вереса. 

«Чемпіонат – це марафон. Крім техніки та тактики тут важливу роль грає психологічний фактор. В нас багато нових футболістів, ми багато експериментуємо. Звісно, команда відчуває стрес. Ніхто майже з них не грав раніше на такому рівні. Ми за три гри до чемпіонства. Ціна помилки – дуже велика». 

Також наставник «гірників» виокремив гравців, які підтримують в колективі баланс і додають впевненості у власних силах молоді.

«Це Ярослав Ракицький, Тарас Степаненко, Микола Матвієнко – це дуже важливо для нас. Ці заключні три гри чемпіонату – як фінали для нас. А фінали – не граються, фінали – виграються. І це матчі, в яких також треба вміти терпіти. Вітаю команду з трьома очками й готуємося до Зорі», – сказав Йовичевич.

Нагадаємо, що в матчі 27-го туру УПЛ Шахтар на виїзді здолав Верес 2:1 і зберіг свою перевагу над Дніпром-1 у турнірній таблиці УПЛ.