Легіонер заважає розкритися юному українському таланту Динамо: блогер розповів, чому не грає Царенко

Переглядів 742
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Легіонер заважає розкритися юному українському таланту Динамо: блогер розповів, чому не грає Царенко
Антон Царенко. Фото: Google
Блогер Михайло Смоловий розповів, чому після приходу до керма Динамо Олександра Шовковського в заявку клубу на матчі перестав потрапляти Антон Царенко.

Ямайський легіонер київського Динамо Кахім Перріс не дає змоги на повну розкритися 18-річному таланту біло-синіх Антону Царенку. Таку думку висловив блогер Михайло Смоловий, написавши про це на сторінці телеграм-каналу ТаТоТаке.  

«Перріс одна з причин чому перестав грати Царенко, який часто виходив як номінальний вінгер. Основна причина Перріс, а друга, що Динамо U-19 намагається наздогнати Рух, там в останніх турах йшла заруба і його намагалися максимально використати там». 

Між тим, непотрапляння до складу головної команди Динамо не є проблемою для Царенка, вважає Смоловий. 

«Змагальний режим в U-19 для Царенка корисніший, ніж напівтовариські матчі в основі і 15 хвилин не вартують того, щоб не дати гравцю ігрового ритму матчів, де він бореться за результат. З точки зору здорової логіки - це вірне рішення. Зараз логічніше давати йому грати і він робить, що вміє».

В сезоні 2022/2023 Антон Царенко дебютував за головну команду Динамо 4 березня в матчі з Інгульцем (0:2). Загалом Антон провів десять матчів за Динамо в УПЛ, відзначившись одним голом. Царенко розписався у воротах Минаю.

Таким чином Царенко став сьомим у списку наймолодших динамівців-голеадорів за історію виступів у чемпіонатах України.

 

X