Поворознюк відреагував на скандальне відео з погрозами військовому: без Гордона не обійшлося

Переглядів 81403
Артем Жилінський Артем Жилінський
23 голосів
Поворознюк відреагував на скандальне відео з погрозами військовому: без Гордона не обійшлося
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів про відео, з'явилось в інтернеті, на якому бізнесмен жорстко спілкується з людьми у військовій формі.

Раніше, ми повідомляли про черговий скандал, який відбувся за участю Поворознюка, проте президент Інгульця все спростовує. Він заявив, що відео зняте п’ять років тому, а люди у військовій формі — його охорона.

«Шановні українці, не міг я не відреагувати на ті вкиди, які сьогодні заполонили інтернет. Перше - це відео 2018 року. Усі в військовій формі - це моя охорона. Знімав відео головний розслідувач Дімки Г#####а (журналіст Дмитро Гордон - прим. «УФ») Андрусенко Сергій.

Поворознюк наголосив на тому, що у нього є всі докази про те, що це відео вийшло у 2018 році. Він також запевнив, що жодного військового там не було.

«Якби на вашу землю заїхали й сказали, що вам не треба робити, як би ви себе повели? Але ні одного військового там не було. Всі документи у мене є, як воно було. Відео 2018 року, яке вирвали з контексту, показавши ніби воно вчора було. А українці ж не розуміють», - сказав Поворознюк.

  • У дебютному турі Першої ліги сезону 2023/24 Інгулець приймав СК Полтава. Команда з Кіровоградщини розгромила полтавців (5:0), а героєм поєдинку став півзахисник Олександр Козак.
  • Востаннє команда Олександра Поворознюка грала у Першій лізі в сезоні 2019/2020, коли посіла третє місце та вийшла в елітний дивізіон.
  • Сьогодні Інгулець зіграє у другому попередньому раунді Кубка України проти запорізького Металурга.