Ще один претендент на посаду тренера Карпат: раніше спеціаліст вже працював в клубі

Переглядів 3385
Максим Недавній Максим Недавній
6 голосів
Ще один претендент на посаду тренера Карпат: раніше спеціаліст вже працював в клубі
Олег Лужний. Фото: Google
Український спеціаліст Олег Лужний в числі претендентів на посаду головного тренера Карпат. Раніше повідомлялось, що Карпати також розглядають кандидатури Остапа Маркевича, Олега Дулуба та Юрія Мороза.

Колишній захисник і капітан київського Динамо Олег Лужний увійшов до числа претендентів на посаду головного тренера львівських Карпат, повідомляє видання sportarena.

Також за інформацією видання Карпати мають намір серйозно підсилити склад команди у літнє трансферне вікно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Карпати також розглядають кандидатури Остапа Маркевича, Олега Дулуба та Юрія Мороза.

  • 54-річний Олег Лужний вже працював в Карпатах в 2016 році на посаді спортивного директора;
  • Головним тренером Олег Романович працював в Таврії (33 матчі, в середньому 1,24 очка за гру), Динамо (21 матч, в середньому 2,00 очка за гру);
  • Гравцем лівий захисник виступав за Волинь, Динамо, Арсенал Лондон, Вурвелхемптон, латвійська Вента.

За тур до фінішу Першої ліги Карпати з 17 очками йдуть на п’ятій позиції у турнірній таблиці «Чемпіонського раунду». У львів'ян майже немає шансів на те, щоб посісти бажану четверту сходинку. В заключному турі галицька команда зустрінеться з одним із лідерів київською Оболонню, а головний конкурент зелено-білих Металург (Запоріжжя), у якого 20 балів у активі, зіграє з аутсайдером тернопільською Нивою.